Imatge de la platja d’Altafulla l’estiu de 2020

L’optimisme és generalitzat en l’àmbit turístic i comercial d’Altafulla pel que fa a les previsions de visites i ocupació d’aquest estiu que ja tenim a tocar. Una ocupació que es xifra en un 90-95% en els moments més àlgids de la temporada i que ja s’ha començat a preveure gràcies a les reserves que s’estan materialitzant aquests dies per a les vacances. Així mateix, s’assegura que la bona marxa dels últims caps de setmana a la vila ja apunten la tendència per a l’estiu. Ho ha assegurat el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, en una entrevista al programa ‘L’Hora Local’ d’aquesta casa.

Lloret s’ha mostrat molt crític amb la gestió de la platja en els últims dos anys, i ha acusat l’anterior govern de “deixadesa”. Per contra, creu que amb el canvi de govern, aquest espai millorarà el seu atractiu per als visitants i turistes, tenint en compte que és un dels elements clau en el potencial turístic de la vila.

El president de la patronal del comerç i el turisme local apunta que aquest cap de setmana, en què hi ha un dia festiu més, serà també important per valorar com serà el desenvolupament de la temporada d’estiu, quan ja tan sols mancaran, poc més de 15 dies per donar-hi el tret de sortida oficial amb la festivitat de Sant Joan. Igualment, ha valorat positivament la celebració de la ruta de tapes aquests dies, i ha insistit que cal treballar per dotar de vida al sector més enllà dels caps de setmana i dels volts de l’estiu.

Noticia publicada a Altafulla Ràdio que es pot llegir (i escoltar les declaracions del president d’Ateca) en AQUEST ENLLAÇ